Aijoo, täytyy hehkuttaa tätä sikahyvää pastaa mitä tein viime viikolla. Laitoin sen otsikkoon pääkuvaksi, mihin se ei tietenkään istu yhtään mutta olkoon siinä hetken. 

 

Pastamössö

400g maustamatonta kanaa palasiksi 

2 dl kermaa 

1 dl hoisin kastiketta 

Persiljaa ja tuorechiliä silputtuna 

Voita reilusti, 50 grammaa 

Hiilaritonta tagliatellea (klikkaa tästä jos kiinnostaa) 

Parmesania maun mukaan 

Suolaa maustamattomiin kanoihin reippaasti, eihän ne muuten maistu miltään

 

Kanat voin kanssa pannuun, siihen chilit ja persiljat. Valmistan kanaa aina rauhallisella lämmöllä, näin tulee mehevää eikä kuivahda purukumiksi hampaisiin. Vaatii aikamoista kärsivällisyyttä tällaiselta henkilöltä jolla on aina kova nälkä, "äkkiä sitä ruokaa!" Kun kanat on lähes kypsiä niin kermat pannuun ja hoisinit sekaan. Sitten pyöritellään niitä pannussa sopiva määrä, ehkä 5 minuuttia. Tagliatelle sihvilään, jossa huuhtelet pari kertaa kylmällä vedellä. Sitten kahdeksi minuutiksi pannuun, jonka jälkeen parmesanit päälle ja syömään.

 

pasta.jpg

 

 

Mmmm, tänään teen muuten vielä creme bruleeta <3