Aijoo, täytyy hehkuttaa tätä sikahyvää pastaa mitä tein viime viikolla. Laitoin sen otsikkoon pääkuvaksi, mihin se ei tietenkään istu yhtään mutta olkoon siinä hetken.
Pastamössö
400g maustamatonta kanaa palasiksi
2 dl kermaa
1 dl hoisin kastiketta
Persiljaa ja tuorechiliä silputtuna
Voita reilusti, 50 grammaa
Hiilaritonta tagliatellea (klikkaa tästä jos kiinnostaa)
Parmesania maun mukaan
Suolaa maustamattomiin kanoihin reippaasti, eihän ne muuten maistu miltään
Kanat voin kanssa pannuun, siihen chilit ja persiljat. Valmistan kanaa aina rauhallisella lämmöllä, näin tulee mehevää eikä kuivahda purukumiksi hampaisiin. Vaatii aikamoista kärsivällisyyttä tällaiselta henkilöltä jolla on aina kova nälkä, "äkkiä sitä ruokaa!" Kun kanat on lähes kypsiä niin kermat pannuun ja hoisinit sekaan. Sitten pyöritellään niitä pannussa sopiva määrä, ehkä 5 minuuttia. Tagliatelle sihvilään, jossa huuhtelet pari kertaa kylmällä vedellä. Sitten kahdeksi minuutiksi pannuun, jonka jälkeen parmesanit päälle ja syömään.
Mmmm, tänään teen muuten vielä creme bruleeta <3
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.